top of page

Particulieren

Klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Daarom bied ik verschillende soorten massages aan in mijn praktijk en combineer eventueel die technieken tijdens een massage.  De sportmassage is vooral gericht op een aantal specifieke spieren in het lichaam. Behandeling van bindweefsel kan door middel van bindweefselmassage en cupping. Een ontspanningsmassage is vooral voor het hele lichaam en zorgt ervoor dat je totaal kan ontspannen naar huis toe gaat. 

massage

Sportmassage

In de klassieke vorm wordt sportmassage toegepast om de vermoeidheidsverschijnselen die het directe gevolg zijn van lichamelijk inspanning terug te dringen. De stofwisseling wordt positief beïnvloed en hierdoor herstelt men sneller en kan men weer gemakkelijker een bepaalde prestatie leveren. 

Verrichtingen in het dagelijks leven, hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam als sporten.  Daarom is sportmassage ook voor niet sporters zinvol.

toa-heftiba-hBLf2nvp-Yc-unsplash.jpg

Bindweefselmassage

Bindweefsel is een laag weefsel die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Er wordt een mechanische prikkel (rollen of aanhaken) gegeven aan het onderhuids bindweefsel.  Dit stimuleert de doorbloeding van huid en bindweefsel.  Het effect van bindweefselmassage beperkt zich niet alleen tot de huid en het bindweefsel maar kan ook doorwerken op andere delen van het lichaam. 

pexels-elina-fairytale-3865793.jpg

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een kalmerende en rustgevende massage ter ontspanning van spieren en bevordering van de doorbloeding. Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk preventief werken. Met een ontspannen lichaam komt de geest ook makkelijker tot rust waardoor de negatieve spiraal van stress wordt doorbroken en de gevolgen van stress worden verzacht.

De tarieven

Een basis massage kost € 35,-. Je hebt dan een afspraak van 30 minuten. 

Een uitgebreide massage kost € 52,50. Je afspraak duurt dan 45 minuten. Een massage van 60 minuten kost € 69,95

 

Bij een eerste afspraak zal ik altijd een kort intake gesprek met je houden. 

Praktijkregels

Voor zowel jou als mij is het belangrijk dat Massagepraktijk Mijne een prettige omgeving is waar je graag komt en waar je ook graag terugkomt. Daarom vind je hieronder een aantal regels die ik in mijn praktijk hanteer. 

  • Hygiëne en ethiek zijn bij Massagepraktijk Mijne heel belangrijk. Ik verwacht dat jij, als klant daar ook voor zorgt.

  • Persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij jij daar zelf toestemming voor geeft.

  • Ben je onder behandeling van een arts, specialist of therapeut dan kan het zijn dat ik je vraag om eerst met je behandelaar te overleggen of een massage gegeven mag worden.

 

  • Het is verstandig het gebruik van medicijnen te vermelden. Dit kan invloed hebben op de te geven behandeling.

 

  • Massagepraktijk Mijne is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

 

  • Massagepraktijk Mijne kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie (lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen), zwangerschap, blessures en medicijngebruik.

 

  • Massagepraktijk Mijne behoudt zich het recht voor een klant te weigeren, wanneer deze onder invloed is of zich zodanig gedraagt dat ik mij niet veilig voel.

  • Betalingen moeten direct na afloop van de massage worden voldaan.

bottom of page