top of page

Bedrijven

Een organisatie is zo gezond en vitaal als zijn medewerkers. Een gezonde werkomgeving is daarom van groot belang. Bedrijven en organisaties die goed zorgen voor en investeren in hun medewerkers krijgen daarvoor betrokken en gemotiveerde medewerkers terug. 

Stoelmassages op het werk helpt bedrijven een gezond en vitaal werkklimaat te bereiken en te behouden. Stoelmassages verminderen het ziekte verzuim en dragen bij aan gemotiveerde en energieke medewerkers. 

Een stoelmassage is uitermate geschikt voor mensen die veel achter de computer werken, regelmatig onder hoge druk werken, veel in dezelfde houding zitten of lichamelijk zwaar werk verrichten. 

Een stoelmassage ontspant de spieren die het meeste lijden onder een verkeerde lichaamshouding en werkstress. Door middel van het toepassen van diverse technieken afkomstig uit de klassieke, Thaise Ayurvedische en Shiatsu massage maakt de masseur rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen los. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale massagestoel.  

De massage wordt over de kleding heen gegeven. Er wordt geen olie bij gebruikt. De behandeling duurt tussen de 15 en 20 minuten en kan dus prima onder werktijd gegeven worden. 

De kosten van een stoelmassage zijn onder bepaalde voorwaarden voor een bedrijf fiscaal aftrekbaar. 

Indien er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan is een stoelmassage een arbo voorziening die fiscaal is vrijgesteld. Daarnaast kan een stoelmassage ook worden ondergebracht onder de werkkostenregeling. 

Stoelmassage  kan op regelmatige basis worden ingezet voor werknemers, maar ook  een eenmalig inzet tijdens een vitaliteitsweek is mogelijk. Een stoelmassage is ook mogelijk op een groot evenement, sportdag of (bedrijfs)feest. 

bottom of page